sindre moen

www.sindremoensittliv.blogg.no

DERFOR SLUTTET JEG SOM FRISØR

Dette sitter litt langt inne å skrive men jeg tenker at det kanskje kan hjelpe andre så derfor velger jeg å skrive dette innlegget her :)

Jeg har alltid hvert en veldig sterk person som aldri har hatt noen form for problemer med deprisjon osv. Men for en tid tilbake så var jeg så langt nede at jeg valgte å slutte i drømmejobben min som var å være Frisør for å gjøre noe helt annet. Dette var jo ikke noe jeg selv ønsket å gjøre men jeg var bare nødt til å gjøre det for det presset jeg hadde på meg hver eneste dag med å prestere og gjøre alle perfekte ga meg tilslutt ingenting og jeg ble ikke like glad i det jeg gjorde. og jeg mistet rett og slett gnisten jeg hadde for faget! Det kan nok også ha noe med det at dette å være frisør er så latterlig dårlig betalt og du må virkelig jobbe ræva av deg for å få en lønn som det går ann å leve av! Jeg jobbet normalt sett i 10 - 12 timer hver dag, hver helg og jeg fikk utbetalt kanskje 17 - 19 tusen i mnd. Jeg hadde også ansvar for tre flotte lærlinger som jeg ikke fikk noe penger for siden salongen hadde ikke råd til å betale meg pengene. Så ikke nok med at man var på jobben i 10 - 12 timer hver dag så tikket det inn mail som man måtte svare på pluss det var spørsmål man måtte svare lælingene sine etter arbeids tiden også. Og da når man jobber så mye og får så lite for det endte det rett og med at jeg ble utbrent og jeg møtte døren! Jeg ble syk og jeg sluttet nesten å spise for jeg var så kvalm hele tiden. Så det hele endte med at jeg hadde en kunde som var så stygg og frekk å mente at jeg gjorde en sikkerlig drit jobb og det var den gamle damen som fikk det hele til å rase sammen. Etter de kommentarene hun ga meg den dagen endte det med at jeg ble dårlig. Jeg taklet ikke det nagative som kommer med jobben. Kundene tror at man kan utføre mirakler og det kan man i en vis grad men når man ser ved første øyeblikk at det ikke kommer til å funke og man prøver å forklare personen dette men de ser helt svart på det så ender man opp med å bli oppgitt...  Så da var det like greit å bare gi faen i hele den utdanningen man har brukt mye penger på og man elsket med hele sitt hjerte! Hadde man også kanskje fått den lønnen man fortjener med all den jobben man gjør som frisør så kanskje engang i fremtiden at man gidder!
Men ihvertfall så var det dette som ga meg store deprisjoner og mye sinne. Jeg gikk rett og slett på en smell og måtte bare slutte for det ikke funket. Jeg prøvde meg i en annen salong i noen mnd men det var ikke noe mer å hente og jeg var helt tom på innsiden så det var like så greit å bare pakke kofferten og seksen å flytte fra Jessheim og tilbake til Hjembyen min Hamar!
Jeg er jo en arbeidsom person som elsker å jobbe og hater å kjede meg så jeg skaffet meg en jobb her på hamar i en bar som jeg forguder og elsker! Det å jobbe med mennesker på en annen måte gir så mye og jeg treffer så utrolig mye kule folk hver dag som får meg til å smile! Og vi på jobben har blitt som en familie nr 2 for meg og vi har det så morsomt sammen og ler å server de deiligste drinkene!

Det er så mange som har spurt meg hvorfor jeg har slutten som frisør og det her er grunnen.

Hele yrke gjorde meg deprimert og det er ikke riktig at man skal gå å føle sånn når man skal liksom være kreativ og ha det moro på jobben! Man må gjøre det som gjør en lykkelig! Etter at jeg sluttet som frisør så har jeg blitt 20 kilo lettere og jeg føler meg som den personen jeg var før igjen! Jeg smiler og ser lyst på ting igjen!

Jeg må jo også takke alle kundene som har fulgt meg i alle år og som har gitt meg så mye dere kommer jeg alltid til å sette pris på men saksen min ha jeg nå lagt på hyllen og jeg skal nå fokusere på å ha det moro og se verden å finne den spontane personen jeg var før! Jeg trenger han virkelig tilbake og jeg vet han er her ett eller annet sted!

 


 

1 Comment hide

29.11.2016 kl. 14:16
Masse lykke til😀😀 bra skrevet😀

Write a new comment

About me

Sindre Moen

Mitt navn er Sindre og jeg er 26 år! Bor på Hamar og her jobber jeg som bartender og bruker store deler av tiden min på trening og reising

Follow me

Search

Categories


ArchiveBlogdesign

Blogdesign by KvDesign - www.kvdesign.no
hits