sindre moen

www.sindremoensittliv.blogg.no

TØRR DU Å DRØMME?

Har du noen gang ønsket at du bare kunne forsvinne inn i ett annet univers og bare ha blitt der? Bare sånn for noen timer for å så vende tilbake til den virkelige verden?!

Sånn har jeg alltid ønsket meg etter at jeg har sett Harry Potter filmene og jeg blir like glad innvendig den dag i dag som den første gangen jeg så de! 
Hvor fantastisk hadde det ikke hvert om det fantes ett sted der det var magi? Ett sted vi ikke viste om for det hadde hvert for skummelt om vi som ikke kan magi hadde vist om de! Altså det her høres helt teit ut og mange av dere tror sikkert jeg er høy på ett eller annet. Men jeg er ikke det, det her er bare sånn noen ganger hode mitt fungerer, jeg kan rett og slett ikke noe for det!

Men jeg synes det er så godt og ha de tankene å den fantasien til å greie og ta seg selv bort fra virkeligheten sånn bare for en stund. For i ett hode med awesome fantasi kan liksom alt skje. Der er det ingen som bestemmer og ser at det kan ikke gjøres sånn og sånn å det må være sånn og sånn! Alt kan skje der og det er noe kanskje mange av oss glemmer i blandt! Det å kunne sette seg ned og bare puste ut i en hverdag som er full av mas og forpliktelser! Jeg vet jo at det ikke bare er meg som tenker sånn her, men det er så få som skriver om det eller som forteller at de tenker sånn! Er det så skummelt og bare forsvinne i seg selv litt og se verden fra en annen side?

Hele grunnen til at jeg sitter å drømmer meg bort nå er at jeg har sett ``Fabeldyr og hvor de er å finne`` akkurat på kino! Og jeg ble så gira at jeg måtte bare løpe hjem etter kinoen for å så sette på Harry Potter for jeg bare måtte ha mer av den fantastiske verden som er fylt med magi og gnomer osv!Altså bare se på bilde over! Hvor kult hadde det ikke hvert om man kunne finne fram kofferten sin og bare gå ned i den å ha alle de mest fantastiske dyrene som han i filmen har der nede. Og jeg blir så latterlig oppslukt med fargene og alle effektene at jeg på ett øyeblikk tror at alt sammen er ekte og det er sånn det egentlig er i denne verden her også! Man kan jo ikke med sikkert si at det ikke finnes for det er så mye vi ikke vet og som blir hold skjult for oss fra før. Så det kunne like så godt være at det finnes!
Rart og tenkte på ikke sant? Jeg føler meg helt teit men jeg synes det er så deilig med fantasi og hva slags glede det kan gi! Man kan jo også tenke på alle de som skriver bøker om sånne ting og tenke seg hvor de får alt fra! Men nå som jeg sitter her i mørket å ser på Harry Potter og drømmer meg bort i den magiske verden nok en gang må jeg bare si at den filmen ``Fabeldyr og Hvor de er å finne`` Er en av de beste filmene jeg noen gang har sett i hele mitt liv og jeg ble sittende etter filmen at jeg måtte ha mer!! Det sier jo seg selv at de som har laget filmen har gjort en jævlig godt jobb og de får mennesker sånn som meg til å drømme og finne ut av at ingenting er umulig å man vet aldri helt hva som skjer og når det skjer. For ting er i livet det er ett mysterium og det er bare bra for da kan man vie livet til å finne ut av ting selv. Om det er virkelighet eller ikke det spiller ingen rolle. for det er så godt å vite at man har uansett hvor man er i verden og hvem man er. Ett sted å reise til når man trenger det og det koster ingenting heller for man har alt man trenger for å få frem smil inne i hodet sitt.


Nå skal jeg fortsette med Potter og jeg håper dere alle drømmer om det som gjør dere lykkelige: )

1 Comment hide

ladyaugust

30.11.2016 kl. 09:56
Herlig :D Så klart skal man drømme seg litt bort, fantasien er noe av de fineste ting vi eier og hel gratis tilogmed :D Ha en fin magisk dag

Write a new comment

About me

Sindre Moen

Mitt navn er Sindre og jeg er 26 år! Bor på Hamar og her jobber jeg som bartender og bruker store deler av tiden min på trening og reising

Follow me

Search

Categories


ArchiveBlogdesign

Blogdesign by KvDesign - www.kvdesign.no
hits