sindre moen

www.sindremoensittliv.blogg.no

PERFEKT KROPP!

Hva er normalt når det kommer til kropp?
Er det noen andre sin skyld at du er feit?

Under hele mitt barndom og oppvekst har jeg alltid hvert stor. Jeg var ikke sånn som vennene mine da de kunne spise hva de ville til enhver tid uten at de la på seg ett gram. Når det kom til meg så skulle det ikke så mye til for at jeg gikk opp Kilo etter Kilo. Når jeg var liten var jeg heller ikke særlig høy så jeg vokste mest i bredden i starten. Pga så ble jeg mye mobbet, jeg var den feite som alltid ble valgt til slutt og det hjalp liksom ikke at man var femi. Det gjorde nesten alt mye værre, Men nå skal det sies at jeg begynte å vokse til slutt. Og nå har jeg normal Bmi men jeg er ikke særlig trent. Derfor er hele grunnen til at jeg begynte å trene for å så den kroppen jeg alltid har ment har passet meg. Ikke at jeg trenger en stein hard mage for å være lykkelig og glad men det hadde liksom ikke gjort noe heller at jeg hadde det!Jeg har ganske høy selvtillit nå så bare tanken på den selvtiliten man hadde hatt om man hadde sett ut sånn som på bilde over. Det er jo ikke umulig å komme dit, men det tar mye hard jobb for å nå resultatet! Hele grunnen til at jeg i det hele tatt gidder å bruke tiden på det er for å gjøre kroppen min sterkere og gi den den formen den er ment å ha. Det at jeg har blitt mye mobbet for vekten min også oppover gir meg en utrolig styrke til å virkelig få dette til og ende opp med å takke alle de forbanna rævhølene som sa at jeg aldri hadde greid å få det til! Det gir meg styrke, Jeg vet jeg er på godt vei og jeg vet at jeg kommer til å få det til! Så sommeren 2017 skal jeg virkelig ikke gidde å ha på t - shorte og kun gå i bar overkropp og vise alle hva jeg har fått til!

Jeg er veldig fornøyd med resultatene jeg har fått hittil og jeg har verken sulten meg for å komme dit, jeg spiser som en hest men jeg bruker mye tid på å trene styrke for å få alt av fett jeg har på kroppen til å bli omgjort til muskler! Det er det som funker. Jeg vet det er mange som velger andre måter på å få drømmekroppen, men det å velge å sulte seg selv er en helt feil måte å gå ned i vekt på. Bruker man shakes for å gå ned så går du jo ned masse men så kommer den dagen du skal spise litt mat igjen og da eser du ut som en luftballong. Jeg vill anbefale alle som vurderer å begynne med å gå ned i vekt å ta kontakt med noen som kan dette med enæring og kosthold som kan være med deg å sette opp en plan for deg sånn at du gjør det på rett måte. Og for gudskyld hver realistisk, dette er ikke gjort over natten, jeg har kun trent i 2 mnd og da er det snakk om 5 dager i uken i en til en og halv time!
Og jeg er lagt ifra en en kropp med six pack.


Dette med kroppen våres er hver enkel sitt valg, men om man har en mulighet å endre på noe så vill jeg anbefale folk å gjøre dette. Jeg sier ikke at du kommer til å bli mer lykkelig men du kommer til å ha en så mye sunnere livstil og du kan tilogmed ende opp med å leve mye lengre. Enn om man flyr på gatekjøkken og dytter i seg alt mulig av det usunne de serverer der som er druknet i fett og oljer! Fysj jeg får frysninger bare av tanken.

 

0 Comments hide

Write a new comment

About me

Sindre Moen

Mitt navn er Sindre og jeg er 26 år! Bor på Hamar og her jobber jeg som bartender og bruker store deler av tiden min på trening og reising

Follow me

Search

Categories


ArchiveBlogdesign

Blogdesign by KvDesign - www.kvdesign.no
hits