sindre moen

www.sindremoensittliv.blogg.no

NÅR DU ANGRER MED ENGANG

Den følelsen når du finner på å gjøre noe som ikke er helt vanlig også angrer du som faen med engang du har gjort det! Jeg tenkte liksom det hadde hvert godt med en forandring og fant ut i går at jeg skulle barbere bort skjegget mitt for å bare se åssen det var å ikke ha noe skjegg i en periode! Men fy som jeg angrer for nå ser jeg ut som en annen person og jeg liker det ikke helt for å være ærlig. Alle rundt meg sier jeg ser ut som jeg er ti år gammel og det vet jeg ikke helt om jeg liker! Det her er jo så klart veldig uvant også, og jeg er veldig glad for at det kommer til å vokse ut igjen ganske så fort. Det har ihvertfall gjort før : p

Så til det gjør det så blir det lite bilder fra meg : p

Så med det så hopper jeg i dusjen for å så reise på jobben ;)

 

 • Date: 30.11.2016
 • Category: Blogg
 • Comments: 0

TØRR DU Å DRØMME?

Har du noen gang ønsket at du bare kunne forsvinne inn i ett annet univers og bare ha blitt der? Bare sånn for noen timer for å så vende tilbake til den virkelige verden?!

Sånn har jeg alltid ønsket meg etter at jeg har sett Harry Potter filmene og jeg blir like glad innvendig den dag i dag som den første gangen jeg så de! 
Hvor fantastisk hadde det ikke hvert om det fantes ett sted der det var magi? Ett sted vi ikke viste om for det hadde hvert for skummelt om vi som ikke kan magi hadde vist om de! Altså det her høres helt teit ut og mange av dere tror sikkert jeg er høy på ett eller annet. Men jeg er ikke det, det her er bare sånn noen ganger hode mitt fungerer, jeg kan rett og slett ikke noe for det!

Men jeg synes det er så godt og ha de tankene å den fantasien til å greie og ta seg selv bort fra virkeligheten sånn bare for en stund. For i ett hode med awesome fantasi kan liksom alt skje. Der er det ingen som bestemmer og ser at det kan ikke gjøres sånn og sånn å det må være sånn og sånn! Alt kan skje der og det er noe kanskje mange av oss glemmer i blandt! Det å kunne sette seg ned og bare puste ut i en hverdag som er full av mas og forpliktelser! Jeg vet jo at det ikke bare er meg som tenker sånn her, men det er så få som skriver om det eller som forteller at de tenker sånn! Er det så skummelt og bare forsvinne i seg selv litt og se verden fra en annen side?

Hele grunnen til at jeg sitter å drømmer meg bort nå er at jeg har sett ``Fabeldyr og hvor de er å finne`` akkurat på kino! Og jeg ble så gira at jeg måtte bare løpe hjem etter kinoen for å så sette på Harry Potter for jeg bare måtte ha mer av den fantastiske verden som er fylt med magi og gnomer osv!Altså bare se på bilde over! Hvor kult hadde det ikke hvert om man kunne finne fram kofferten sin og bare gå ned i den å ha alle de mest fantastiske dyrene som han i filmen har der nede. Og jeg blir så latterlig oppslukt med fargene og alle effektene at jeg på ett øyeblikk tror at alt sammen er ekte og det er sånn det egentlig er i denne verden her også! Man kan jo ikke med sikkert si at det ikke finnes for det er så mye vi ikke vet og som blir hold skjult for oss fra før. Så det kunne like så godt være at det finnes!
Rart og tenkte på ikke sant? Jeg føler meg helt teit men jeg synes det er så deilig med fantasi og hva slags glede det kan gi! Man kan jo også tenke på alle de som skriver bøker om sånne ting og tenke seg hvor de får alt fra! Men nå som jeg sitter her i mørket å ser på Harry Potter og drømmer meg bort i den magiske verden nok en gang må jeg bare si at den filmen ``Fabeldyr og Hvor de er å finne`` Er en av de beste filmene jeg noen gang har sett i hele mitt liv og jeg ble sittende etter filmen at jeg måtte ha mer!! Det sier jo seg selv at de som har laget filmen har gjort en jævlig godt jobb og de får mennesker sånn som meg til å drømme og finne ut av at ingenting er umulig å man vet aldri helt hva som skjer og når det skjer. For ting er i livet det er ett mysterium og det er bare bra for da kan man vie livet til å finne ut av ting selv. Om det er virkelighet eller ikke det spiller ingen rolle. for det er så godt å vite at man har uansett hvor man er i verden og hvem man er. Ett sted å reise til når man trenger det og det koster ingenting heller for man har alt man trenger for å få frem smil inne i hodet sitt.


Nå skal jeg fortsette med Potter og jeg håper dere alle drømmer om det som gjør dere lykkelige: )

 • Date: 29.11.2016
 • Category: Blogg
 • Comments: 1

JOGGETUREN GIKK IKKE SOM PLANLAGTNå har jeg akkurat kommet inn igjen etter en joggetur som ikke gikk helt som planlagt for min del. Jeg bor rett i nærheten av furuberget her på Hamar og jeg bare elsker å jogge der oppe pga den friske luften og at terrenget er noe helt for seg selv! Pluss at hvis man er heldig så kan man se dyr. Jeg vet ikke helt om det er bjørn eller noe sånt der oppe altså, det er faktisk noe jeg tviler på.Jeg kommer liksom løpene inn i skogen også stopper jeg opp for det er to stier man kan løpe på der oppe som jeg pleier å gå inn. Så jeg velger å prøve den andre stien siden den er det så lenge siden jeg har brukt og jeg begynner å jobbe oppover der. Helt til jeg ser dette.Så bare hallo glatt is. Det hadde jeg faktisk ikke regnet med i det hele tatt. Siden det ikke er noe igjen her nede der jeg bor. Men nå har ikke jeg hvert den skarpeste kniven i skuffen heller da så jeg ble litt irritert at ingen hadde tatt seg tid til å strø sånn at jeg kunne ha løpt litt i skogen i dag. men det jeg fikk meg en fin gå tur så så jeg får vel ikke klage så mye.Og den utsikten som det er på toppen der er jo helt magisk!

 

 

 

 • Date: 29.11.2016
 • Category: Trening
 • Comments: 0

DERFOR SLUTTET JEG SOM FRISØR

Dette sitter litt langt inne å skrive men jeg tenker at det kanskje kan hjelpe andre så derfor velger jeg å skrive dette innlegget her :)

Jeg har alltid hvert en veldig sterk person som aldri har hatt noen form for problemer med deprisjon osv. Men for en tid tilbake så var jeg så langt nede at jeg valgte å slutte i drømmejobben min som var å være Frisør for å gjøre noe helt annet. Dette var jo ikke noe jeg selv ønsket å gjøre men jeg var bare nødt til å gjøre det for det presset jeg hadde på meg hver eneste dag med å prestere og gjøre alle perfekte ga meg tilslutt ingenting og jeg ble ikke like glad i det jeg gjorde. og jeg mistet rett og slett gnisten jeg hadde for faget! Det kan nok også ha noe med det at dette å være frisør er så latterlig dårlig betalt og du må virkelig jobbe ræva av deg for å få en lønn som det går ann å leve av! Jeg jobbet normalt sett i 10 - 12 timer hver dag, hver helg og jeg fikk utbetalt kanskje 17 - 19 tusen i mnd. Jeg hadde også ansvar for tre flotte lærlinger som jeg ikke fikk noe penger for siden salongen hadde ikke råd til å betale meg pengene. Så ikke nok med at man var på jobben i 10 - 12 timer hver dag så tikket det inn mail som man måtte svare på pluss det var spørsmål man måtte svare lælingene sine etter arbeids tiden også. Og da når man jobber så mye og får så lite for det endte det rett og med at jeg ble utbrent og jeg møtte døren! Jeg ble syk og jeg sluttet nesten å spise for jeg var så kvalm hele tiden. Så det hele endte med at jeg hadde en kunde som var så stygg og frekk å mente at jeg gjorde en sikkerlig drit jobb og det var den gamle damen som fikk det hele til å rase sammen. Etter de kommentarene hun ga meg den dagen endte det med at jeg ble dårlig. Jeg taklet ikke det nagative som kommer med jobben. Kundene tror at man kan utføre mirakler og det kan man i en vis grad men når man ser ved første øyeblikk at det ikke kommer til å funke og man prøver å forklare personen dette men de ser helt svart på det så ender man opp med å bli oppgitt...  Så da var det like greit å bare gi faen i hele den utdanningen man har brukt mye penger på og man elsket med hele sitt hjerte! Hadde man også kanskje fått den lønnen man fortjener med all den jobben man gjør som frisør så kanskje engang i fremtiden at man gidder!
Men ihvertfall så var det dette som ga meg store deprisjoner og mye sinne. Jeg gikk rett og slett på en smell og måtte bare slutte for det ikke funket. Jeg prøvde meg i en annen salong i noen mnd men det var ikke noe mer å hente og jeg var helt tom på innsiden så det var like så greit å bare pakke kofferten og seksen å flytte fra Jessheim og tilbake til Hjembyen min Hamar!
Jeg er jo en arbeidsom person som elsker å jobbe og hater å kjede meg så jeg skaffet meg en jobb her på hamar i en bar som jeg forguder og elsker! Det å jobbe med mennesker på en annen måte gir så mye og jeg treffer så utrolig mye kule folk hver dag som får meg til å smile! Og vi på jobben har blitt som en familie nr 2 for meg og vi har det så morsomt sammen og ler å server de deiligste drinkene!

Det er så mange som har spurt meg hvorfor jeg har slutten som frisør og det her er grunnen.

Hele yrke gjorde meg deprimert og det er ikke riktig at man skal gå å føle sånn når man skal liksom være kreativ og ha det moro på jobben! Man må gjøre det som gjør en lykkelig! Etter at jeg sluttet som frisør så har jeg blitt 20 kilo lettere og jeg føler meg som den personen jeg var før igjen! Jeg smiler og ser lyst på ting igjen!

Jeg må jo også takke alle kundene som har fulgt meg i alle år og som har gitt meg så mye dere kommer jeg alltid til å sette pris på men saksen min ha jeg nå lagt på hyllen og jeg skal nå fokusere på å ha det moro og se verden å finne den spontane personen jeg var før! Jeg trenger han virkelig tilbake og jeg vet han er her ett eller annet sted!

 


 

 • Date: 29.11.2016
 • Category: Blogg
 • Comments: 1

Back

Da er jeg tilbake folkens, og nå skal jeg virkelig bruke mye tid på bloggen fremover siden jeg har bestemt meg for å ta ett år der jeg skal ha hovedfokus på trening og jobbe i bar her på Hamar! Jeg kommer også til å bruke all av min fritid på å Reise og da vill jeg ha med meg dere!

Jeg er en veldig spontan person som har så mye å gi så da kan man jo virkelig bruke mer tid på å skrive og dele alt med dere.

 

Jeg kommer også til å dele med dere fremgangen jeg har med treningen og jeg kommer også til å gi dere tipsene som funker for meg for å byggemuskler og få drømmekroppen. Jeg har alt holdt på i to mnd og jeg ser selv en veldig stor forandring og til sommeren så skal jeg gå i bar overkropp og ikke ha den jævlig ekle følelsen at folk stirrer for at man har noen kilo ekstra. og heler at de stirrer for at man ser digg ut!

Så følg med for jeg har kommet for å bli! 

 • Date: 28.11.2016
 • Category: Blogg
 • Comments: 0

About me

Sindre Moen

Mitt navn er Sindre og jeg er 26 år! Bor på Hamar og her jobber jeg som bartender og bruker store deler av tiden min på trening og reising

Follow me

Search

Categories


ArchiveBlogdesign

Blogdesign by KvDesign - www.kvdesign.no